Over Mr Linda Elbertse

Linda Elbertse studeerde rechten aan de Universiteit van Leiden. Zij heeft haar rechtenopleiding gecombineerd met een minor bedrijfswetenschappen. Zij heeft haar studie cum laude afgesloten in 2009. Na haar studie is Linda als advocaat en bewindvoerder WSNP gaan werken. Sinds 2016 is Linda geen bewindvoerder WSNP meer. Sinds 2016 is Linda naast advocaat ook mediator in familiezaken.

Linda is getrouwd en heeft twee kinderen.Linda is lid van de specialisatievereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en staat als mediator ingeschreven bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Voor meer informatie over de echtscheidingsprocedure kunt u kijken op  www.verder-online.nl.

Linda heeft jarenlang gewerkt als bewindvoerder WSNP en kent dus goed de ins en outs van het vak. Ook weet zij goed waar rechters op letten en op welke punten bewindvoerders soms de mist in gaan.

Linda Elbertse heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en Familierecht (echtscheiding, alimentatiezaken, omgangsregelingen, mediation, ouderschap en erkenning)
– Insolventierecht (WSNP)
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.